CLASSIC MAINS

BEEF & GUINNESS PIE

Guinness braised beef in pastry, mashed potatoes, mixed vegetables, gravy 


In Guinness geschmortes Rindfleisch im Blätterteig, Kartoffelstock, gemischtes Gemüse, Bratensauce

CHF 26.50

Chicken Cordon Bleu

Chicken Breast filled with Gruyere and turkey ham served with roasted vegetables, french fries and garlic butter


Hänchen Brust gefüllte mit Gruyere und Truthahn Schinken serviert mit gemischtes Gemüse, Pommes Frites und Knoblauchbutter

CHF 25.50

DUROC BABY BACK PORK RIBS

Braised spicy homemade barbecue pork ribs, french fries, side salad with coleslaw


Geschmorte Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce, Pommes frites, Beilagensalat und Krautsalat

CHF 26.50

IRISH Lamb Cutlets

Garlic and rosemary fondant, garden peas, pearl onions, red wine jus


Lammkoteletts, Knobloch Rosmarin Fondant Kartoffel, Gartenerbsen, Perlzwieeln, Rotwein Jus 

CHF 29.90

TRADITIONAL FISH ‘N’ CHIPS

Beer battered Cod, chunky chips, mint pea puree, tartare sauce


Kabeljaufilet im Bierteig, Chunky Chips, Minze-Erbsenpüree, Tartaresauce

CHF 25.50

CRACKLING DUROC PORK BELLY

Stuffed with pork and apple stuffing, wholegrain mustard mash, roasted root
vegetables, braised red cabbage, apple gravy


Knuspriger Duroc Schweinebauch, gefullt mit Schweinefleisch und Apfelfüllung, Vollkorn-Senf
Kartoffelstock, gemischtes Gemüse, geschmorter Rothkohl, Magners Bratensauce

CHF 28.50

IRISH SAUSAGE AND CHAMP MASH

Pork sausages, champ mash, gravy


Schweinsbratwürste, Champ (traditionnelles irisches Gericht aus Kartoffelstock und Frühlingszwiebeln), Bratensauce

CHF 22.50

GREEK FALAFEL WRAP

Falafel, feta cheese, lettuce, cherry tomatoes, red onions, black olives, cucumber yoghurt sauce, French fries, side salad with coleslaw


Falafel, Fetakäse, Salat, Cherrytomaten, rote Zwiebel, schwarze Oliven, Gurken-Joghurt-Sauce, Pommes frites, Beilagensalat und Krautsalat

CHF 19.50

All day Irish Breakfast

Every Saturday/Sunday!

Irish Sausage, Rasher, Black & White pudding

Served with Fried Egg, Heinz Beans, Grilled Tomato, Mushrooms & Toast

CHF24.50

SUNDAY ROAST

Every Sunday while it lasts!

With all the trimmings – please ask staff about this week’s Roast

CHF35.00

Kitchen open:

Monday – Thursday   17.30-22.00

Friday   11.30-14.00 / 17.30-22.00

Saturday   13.00-22.00

Sunday   13.00-21.00